kapitola 6

30.04.2012 12:55

DAL SI PĚKNĚ NA ČAS,ABY SE DO KATEDRÁLY dostal. Kontrolovala jsem hodinky každých třicet sekund od chvíle, kdy odbila sedmá a stále žádná známka po Noemovi nebo jeho příteli. Když se přiblížilo půl osmé, usoudila ssem, že mě Noe vodil za nos. Tohle byl ten další žert v dlouhé řadě nešťastných náhod, kteří byly v posledních dnech mým životem.

Samozřejmě, že akorát když jsem vstala z lavice, prošel Noe dvojitými dveřmi a mé hormony vystřelily až ke stropní klenbě. Při pohledu na jeho široká ramena se mé útroby rozechvěly a ucítila jsem, jak se mým tělem prohnala vlna vzrušení a soustředila se mezi mými stehny.

Pak jsem si všimla supermodelky, která následovala těsně za ním, a vzplanul ve mně rovněž i odpor, jak se ten impotent opovažuje mě nechat čekat, jenom protože měl rande? Sebevědomě jsem si uhladila vlasy a doufala, že mé tričko Notre Dame nemá na sobě žádné skvrny. Noe vypadal tak lahodně jako vždy. Vlnité tmavé blond vlasy měl odstrčené z tváře v rozcuchaném postelovém účesu a měl na sobě studeně šedé sako a tmavě šedé kalhoty. Košili měl tmavě granátové barvy, o které bych si nemyslela, že půjde k tomu obchodnímu obleku, ale on dokázal, že to funguje. Znovu žádná kravata a límeček se mu lehce rozevíral a odhaloval hladkou opálenou hruď.

„Ahoj." vykuckala jsem a snažila se ovládnout. Nutkání vrhnout se na n+j a líbat ho se dalo těžko odolat. „Díky bohu, že jsi tady."

Supermodelka si sundala sluneční brýle a odhalila tak bledě modré oči. „Páni, ta to má zlý. Noe. Podívej se na její oči,"

„Vidím je." Jeho šedé duhovky upřeně hleděly do mých. Jsi v pořádku, Jackie"

„To si nemyslím." Nebyla jsem schopna zabránit zakňourání, které se vloudilo do mého hlasu, když jsem si měřila konkurenci. Ta dívka za Noemem byla naprosto úchvatná, vysoká a snědá. Musela to být Indka nebo Arabka, nebo něco takového příbuzného. Její vlasy byly hladkým, černým závojem, který se jí vlnil až na ramena, a byla stavěna jako panenka Barbie. Ty světlé oči byly neobyčejné a pleť měla tu nejlahodnější barvu temně olivové, jakou jsem kdy viděla. Krátké, těsné minišaty odhalovaly nemožně dlouhé nohy a štíhlou figuru, která pravděpodobné za celý život nikdy neviděla dietní koktejl Slim-Fast. Byla jsem si zatraceně jistá, že jsem jí už někde předtím viděla — jako na obálce Sports Illustrated.

„Proč jsi přivedl ji?" Ta nedůtklivá slova mi vyklouzla z úst dřív, než jsem se mohla zarazit.

Supermodelka se na mí jednou podívala a rozesmála se. Postrčila Noema dopředu. „Copak jsi jí nic nevysvětlil? Dobrý bože, chlape! Její kalhotky musí být v tomhle stavu úplně mokrý a ty se tady ukážeš s doprovodem."

Zamrkala jsem při jejích surových slovech. „Promiňte?"

Noe mi položil ruce na ramena a celé mé tělo se rozechvělo. Bože, on tak voněl! Byla jsem omámená tou silnou, mužskou vůní — byl cítit jako kůže a skořice. Naklonila jsem se blíž a obdivně hleděla na ostrý úhel jeho brady. Kdybych se posunula blíž, mohla bych vsunout hlavu pod ní, jeho paže by mě pevně držely u té mužné, široké, lahodné hrudi...

Jsi v pořádku, Jackie?"

„Ne tak docela. Něco se mnou je, Noe." Natáhla jsem se k němu, umírajíc touhou se ho dotknout, pak jsem ruce na poslední chvíli stáhla. Možná jsem byla příliš horlivá,

Noe se posadil na lavici a já si sedla vedle něj tak blízko, že jsem byla prakticky na jeho klíně, a zírala mu do očí.

„Už mi ted věříš?" zeptal se.

"Co?" řekla jsem. rozptýlená jeho blízkostí.

„Proměnila ses v sukubu." Sevřel rukama ty moje.

"Dobrá " Kůže mě začala svrbět a chtěla jsem mu strhnout sako z ramen. Bylo pekelné těžké se soustředit. Kdyby jen lehounce pohnul prstem, otřel by se o mé dlaně. Stehna se mi při tom pomyšlení roztřásla. "A co přesně — ještě jednou — sukuba dělá?"

„To je dlouhý příběh," vyložila Noemová přítelkyně. Málem jsem zapomněla, že tam byla, nicotná jako bzučící moucha. „Pochybuji, že se to vsákne dovnitř, dokud se nepostaráme o tvoje svrbění."

„Mé Svrbění?" zopakovala jsem. Jak dokázala přesně vystihnout slovo pro to, co jsem cítila? Cítila jsem svrbění, přesně tak. Celé mé tělo pulzovalo a ten pocit se soustředil do pánve. Ani Noemova blízkost nepomáhala. Posunula jsem se o kus blíž, stehnem se otírala o jeho.

„Poprvé je to vždycky nejhorší." řekla přívětivě.

Sotva jsem ji slyšela; celou svou bytostí jsem se soustředila jen na tu nohu tak blízko mé. Všimla jsem si, že měl Noe vskutku veliká stehna.

Musel vycítit, co jsem vysílala. Zvedl mě z lavice

krve, smysly se mi zamlžily a všechna nervová zakončení

„Hádám, že bude lepší, když si najdeme nějaké místo,abychom se o tohle postarali."Slyšela jsem jeho hlas

jakoby z dálky skrz burácení krve v uších. Omotala jsem mu ruce kolem krku a přitiskla se prsy k němu, když se rozhlížel po prostoru.

Supermodelka si odfrkla, když jsem zanořila tvář do Noemova krku a začala mu olizovat kůži. „Jo, musí to pro tebe být skutečně nepříjemná povinnost, Noe. Sednu si tady dozadu a počkám, až vy dva budete hotovi, jo?"

Noe stál s mýma nohama uzamčenýma kolem pasu. Můj rozkrok byl přitisknutý na jeho třísla a já cítila jeho tvrdost. Díky bohu, že jsem nadržená nebyla jen já.

„Zpovědnice," zamumlal ,a zamířil ke straně, kde byly dřevěné budky seřazeny u dlouhé řady nezapálených modlitebních svící.

„Zpovědnice?" Zvedla jsem hlavu, abych se na něj podívala. Špatný nápad — takhle z blízka vypadal ještě dokonaleji a rozkošněji. Na jedné tváři byl náznak důlku a já se ho chtěla dotknout jazykem. "Jsme v kostele,"řekla jsem mdle. "Jsem si pěkně jistá,že je to proti pravidlům."

Zatlačil na dveře zpovědnice, otevřet je a posunul mě proti zdi budky. Vzdechla jsem rozkoši, když mě něžněl kousl do ušního lalůčku. „Můžeš si odříkat pár Zdrávasů, až skončíme." Oči mu najednou zaplály jasně modře a teď upřeně hleděly do těch mých.

Horkýma rukama mi vklouzl pod svetr a ústy se vznášel akorát nad mými. Ruce se zastavily, když objevil, že na sobě nemám podprsenku a pak se v obnoveném vzrušení zmocnil mých úst. Mé zasténání rozkoše bylo pohlceno jeho ústy a já mu polibek horlivé vrátila. Bože, ten chlap ale uměl líbat! Jeho jazyk mi dělal věci, o kterých jsem si ani nemyslela, že jsou možné.

Mé ruce byly vytížené strháváním jeho saka a košile. Odletěl knoflík a on se zasmál, „Zpomal, Jackie. Pomalu."

„Nemůžu," zakňourala jsem a sklouzla rukama na jeho hrudník. „Něco se se mnou děje. Nemůžu si pomoct."

Ucítil mé zoufalství! vtiskl mi něžný polibek na čelo. „Pššššš. Bude to v pořádku. Udělám to pro tebe lepší. Budu té ochraňovat."

To byla divně zvolená slova na muže, se kterým jsem si to rozdávala ve zpovědnici, ale z nějakého důvodu mě to utěšilo. Zajela jsem mu rukama do vlassů, proplétala je prsty a přitahovala ho k sobě.

Noe vzal mou tvář do dlaní. "Nevadí ti tohle, Jackie?" Přitiskl se ke mně znovu, jeho penis tvrdý a horký proti mým stenhnům. „Nebudu se tě dotýkat, pokud nechceš, abych to udělal"

Samozřejmě, že mi to nevadilo. Chtěla jsem ho uvnitř, aby mne vyplnil, aby se do mě vléval. Mé tělo bylo v jednom ohni a já viděla jen jedinou možnost, jak tomu ulevit. „Prosím, ano. Noe." Hledala jsem jeho ústa a třela bradavky proti jeho hrudi v nevysloveném pozvání.

„Dobře," řekl proti mým rtům a já okusila skořici smíšenou s chutí jeho rtů. "Protože já se tě pravě teď skutečně dotýkat chci. A myslím, že ty se chceš dotýkat mě." Ve tmě budky jeho oči zazářily jasně modře a než jsem na to mohla zareagovat, chytil mé za boky.

Pánví znovu zavrtěl proti mé a já tvrdě narazila do stěny budky. Rozkoší jsem zasténala a vydala mně nepodobné zakňourání slasti. Sklouzl mnou dolů podél stěny a začal mi povolovat tepláky a svlékat je.

Ve vteřině byly pryč spolu s mými kalhotkami, nechal jen mé chlupaté ponožky. Hnětl mé boky a zavzdychal mi do vlasů: „Úžasně voníš."

„To je přesně to, co jsem si pomyslela o tobě." řekla jsem a pak ho znovu kousla do rtu. Ten chlap byl božský, úplně žhavý a tvrdý všude kolem mě. Sklouzla jsem prsty po jeho napnutém břiše a rozepnula mu kalhoty a v okamžiku byl jeho tvrdý oštěp volný. Byl obrovský a taky tlustý. Mozek mi přehrál scény z noci, kterou jsem zapomněla: Noe, spočívající na mně na posteli, přirážející do mě, modré oči upřené na mou tvář. On vydechující mé jméno stále dokola a dokola jako litanii. Já křičící jeho.

Dechu zbavená při té vzpomínce jsem chytla jeho penis do rukou a něžné ho stiskla. „Tohle si pamatuju."

Další věc, kterou jsem věděla, byla ta, že mě znovu postrčil vzhůru podél stěny a zašeptal mi do ucha: „Podej mi nohu, Jackie."

Poslušné jsem jednu nohu zvedla a on pohladil mé vlhké záhyby. Myslela jsem, že v tom okamžiku zemřu blahem právě tehdy a tam. Muselo to tak znít podle zvuků, které jsem vydávala. Noe ústy zakryl má, když mě chtěl utišit, prsty sklouzl na můj klitoris a začal kolem něj kroužit. Z počátku bylo jeho laskání lehké jako pírko, teprve když se mé tělo nekontrolovatelně zachvělo v odpověď, staly se jeho pohyby náhle smělejší. Bříškem palce znovu zakroužil mým kliiorisem.

Přemožena tím pocitem jsem tiše toužebně vykřikla, tělo toužící po naplnění. Potřebovala jsem ho uvnitř. "Noe," zašeptala jsem proti jeho ústům. "Tohle je vážně úžasné a všechno, ale byla bych vážně ráda, kdybys mě právě teď ošukal. Tvrdě. Svrbí mě to k zbláznění."

Zasténal u mé tváře, chytil mě za druhou nohu a znovu mě vyzvedl proti zdi, až jsem nad ním byla obkročmo, přišpendlená mezi stěnou zpovědnice a jeho skvělým, horkým tělem. Hlava jeho kopí sklouzla proti mému pohlaví, na pouhý okamžik škádlila a třela se proti mně. Sotva jsem měla šanci říct, jak moc se mi to libí, když už klouzal tou tvrdou délkou dovnitř v jednom prudkém zasunutí. Sevřela jsem ho nohama a svaly zachvátila křeč, když jsem prožívala nejsilnější orgasmus celého mého života.

Můj sten rozkoše se rozlehl budkou a on se mě pokusil znovu políbit, aby mě utišil, ale nefungovalo to. Jeho vzdech předčil můj v hlasitosti, když jsem semkla kotníky za jeho pasem a ponořila hlavu do křivky jeho krku, projíždějíc s ním na vlně rozkoše.

"Ach bože. Noe!"

"Neříkej to," zamumlal proti mé kůži, se zaťatými zuby. „Ne tady. Jen se mě drž, Jackie." S tím výdechem domě znovu udeřil. Neměla jsem ani příležitost sestoupit z posledního orgasmu, když prorazil do mého těla, znovu a znovu. V okamžiku jsem ho kousla do ramene, jak jsem se zoufale snažila nekřičet rozkoší.

Lnula jsem k němu a držela se ze všech sil, když se do mě nořil dlouhými, promyšlenými přírazy. Užívala jsem si každou upocenou sekundu.

Noe zasténal, zachvěl se, a udělal se do mě těsně před tím, než jsem znovu došla až na okraj. Když mě něžně houpal na svém vztyčeném údu a namáhal se ovládnout svůj dech, snažila jsem se nebýt zklamaná, že jsem se neudělala ještě jednou. Ale musela jsem mu dát něco jako náznak — nemohlo to být jen to, jak jsem se třásla — protože vklouzl rukou mezi nás a znovu nahmatal můj klitoris. „Ještě jednou na cestu," zašeptal mi u úst a během pouhých pár chvil jsem pocítila křeče a rozechvěla se, když orgasmus znovu převzal vládu nad mým tělem.

O pár minut později se začala realita pomalu vynořovat: naše zpocená těla, přitisknula na sebe uvnitř kostelní zpovědnice.

Kostelní zpovědnice.

-Ach, bože," zamumlala jsem, tělo zmítané šokem. „Za tohle určitě půjdu do pekla."

Noc mi viiskl polibek na upocené čelo a odlepil své tělo od mého. Nebyl to zrovna snadný úkol v té drobné budce. „Bůh to pochopí. Některé věci prostě nemohou počkat. Byla jsi na špatné cestě."

Sehnula jsem se, abych si posbírala oblečení a pokoušela se necítit ty bouřlivé rozpaky. „Nemůžu uvěřit tomu, co jsme právě dělali. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem se na tebe takhle vrhla."

„Remy tomu říká Svrbění. Jsem si jist, že s tebou může soucítit."

Cílila jsem nesmírnou úlevu, jako by to velké svrbění bylo poškrabáno. Možná to jméno bylo odpovídající, koneckonců. „Remy — to je ta dívka venku?"

Slyšela jsem, jak jeho oblečení šustí ve tmě budky, když si urovnával šaty. „Ano," řekl. „Chtěl jsem, aby ses s ní setkala — je to jediná další sukuba, kterou znám."

"Ona je sukuba?" Byla jsem překvapeni. „Vážně?"

Zasmál se. "Zní to, jako by se ti ulevilo. Myslela sis, že je to moje přítelkyně?"

Kdybych v té tmě mohla najít jeho paži, pořádně bych do ní praštila. „Neposmívej se mi." Hodila jsem na sebe zbytek svršku a šíleně doufala, že budka není příliš cítit po sexu. „Už jsi upravený?"

"Ano." Zdál se pobavený.

„Dobře." Rozrazila jsem dveře dokořán a vykročila ven, zatímco jsem se pokoušela si uhladil vlasy. Vzadu na hlavě jsem měla vrabčí hnízdo od jízdy proti zdi. Měla jsem kliku, že jsem neměla třísky v... vy víte, v čem.

Remy seděla tiše v zadní čisti katedrály a tvářila se andělsky a nevinně. Usmála se, když nás uviděla a vytáhla si pár špuntů z uší. „Zdá se, že jsme opět zpátky v normálu, jak vidím?" Vytáhla z  tašky pudřenku a podala mi ji. „Podívej se."

Podívala jsem se. Tváře jsem měla zardělé a čelo se lesklo špetkou potu. Dokonce jsem spatřila i cucflek na krku. „Dobrá," řekla jsem a začervenala se. „Na co bych se měla dívat?"

„Tvé oči už nejsou modré. Což znamená, že svrbění pro ted odeznělo."

No jistě, bledé stříbrné oči na mě hleděly zpět v zrcadle. "Páni. Máš pravdu. Ty dvě věci jsou propojené?"

Remy přikývla. „čím modřejší oči máš, tím blíže jsi krmení." Její hledě modré oči zamrkaly. „Jsem na řadě zítra, pro případ, že by tě to zajímalo."

„Neměla jsem v úmyslu se ptát." Ta myšlenka mě napadla. „Tak, ehm, máš Svrbění pěkně často? Jako ta, chm, sukuba?" Trochu trvalo, než si zvyknu na pomyšleni, že jsem jednou z nich, ale vlna té nejhorší nadrženosti byla pryč a já teď mohla přemýšlet trochu ruzumněji. Jelikož být naprosto sexuálně vyhladovělá a mít neukojitelné libido nepatřilo normálně k náplni mého dne, usoudila jsem, že to musí být součást toho nového blázince.

"Tak jednou za měsíc," řekla. Jsme uvízlé mezi dvěma rasami. Copak ti to Noe nevysvětlil? Padlí — to jsou Serimové, Noemův druh — ti se dožadují sexu jako součásti jejich kletby. Serimové musejí přinášet potěšení své partnerce — ne sobe samým — nebo zdivočí tak jako my. Jsou ovlivnění zhruba jednou za měsíc, obvykle poblíž úplňku. Upíři se musejí živit častěji a živí se krví. My jsme něco jako podivná směs uprostřed, protože pocházíme od obou." Nabídla mi hřeben, ani nemrkla. „Máme závislost na sexu jako padlí andělé — až na to, že ta naše je více sobecká verze — a máme nenasytnou posedlost upírů."

„Děláš si srandu." Civěla jsem na ni. "Proměním se v blouznící nymfomanku kvůli andělům a upírům?"

„To je skutečně dlouhý příběh a bude lepši si ho povědět u snídaně." Remy hodila po Noemovi očkem. „Nemůžu uvěřit, že jsi jí nic z toho nevysvětlil dřív. Co sis myslel?"

Ted byl na řadě s rozpaky Noe. Vytáhl si límeček a upravoval ho a já byla tajně potěšena, když jsem si všimla lesku potu na jeho kůži, potu, který jsem způsobila. „Neposlouchala, když jsme spolu mluvili naposledy."

To byla pravda; neposlouchala jsem ani slovo z toho, co řekl. "Snídaně zní skvěle," řekla jsem.

Noe se podíval na hodinky. "Obávám se, že nemůžu jít s vámi. Musím se s někým setkat."

Jako vrchol vší trapnosti jsem ucítila, že se mi do očí hrnou slzy. „Opouštíš mě? Ted? Ale teprve jsme přišli."

Právě mě připravil o rozum ve zpovědnici a teď měl příliš napilno, aby zůstal? Polkla jsem uzel poníženi v hrdle.

Zavrtěl hlavou a něžně mě políbil na čelo, jeho oči znovu vybělené jako stříbro. „Přál bych si, abych mohl zůstat." Chvíli mi upřeně hleděl do očí a palcem mě hladil po tváři. "Doženu vás obě zítra. Remy se o tebe dobře postará."

"Slibuješ?" Bože, zněla jsem tak zoufale.

Remy zakoulela očima při pohledu na nás dva a chytla mě za paži. "Setři si předehru pro sex. Máme toho dost na práci a nechci tady tvrdnout a čekat, až přijde jeden, z ty-víš-kterých, aby ji našel." Věnovala Noemovi ostrý pohled a ukázala ke stropu.

"Jeden z čeho?" Zírala jsem na strop, "Pokrývačů?" Tentokrát se k mým uším donesla dvě posměšná odfrknutí."Tak pojď." Zatáhla mě Remy za paži. "Najdeme ti něco k jídlu. Můžeme se s Noem setkat někdy jindy."

"Ale...," odporovala jsem, když mě táhla k silným dřevěným dveřím. Cítila jsem se divně, že opouštím muže, na kterého jsem právě hodiny čekala. "Myslela jsem..." K čertu, už jsem ani nevěděla, co jsem si myslela. Cítila jsem se jen opuštěná a využitá.

Alespoň do doby, než na mě Remy vrhla zářivé bílý úsměv. „Čekala jsem věčně, až budu mít další sukubu poblíž- Tohle bude taková zábava!"

"Prosím?"

Poslala polibek Noemovi, který právě vytahoval mobilní telefon. „Byla jsem předtím jediná sukuba v New City. Jsem ráda, že jsi tu ted ty." Rozpustile, podivínsky se na mě ušklíbla. "Obarvíme tohle město načerveno."

„Skvěle," ozvala jsem se nepříliš nadšeně a toužebně se ohlédla za Noem. Šeptal do telefonu a mnou projel záchvěv podráždění. Jestli jsem se cítila využitá, bylo to proto, že se choval, jako bych byla nějaký odhozený kus smetí.

Remy do mě začala hučet,sotva jsme opustily katedrálu.

"Nejdříve to nejdůležitější děvče.Musíme ti sehnat nějaké skutečné oblečení.Vypadáš jako pouliční dáma." "Nemáme nějaké naléhavější záležitosti,které bychom řešily?"Remy na mě nevěřícně pohlédla. "Nic není důležitější než vzhled, drahoušku. Kousni se do jazyka." Možná tohle koneckonců bylo Peklo.