15.kapitola

02.03.2012 08:27
 
"Ahoj," zamumlala jsem a dál poslouchala aktuální skladbu, která sem doléhala.
"Ahoj, děje se něco? Ze sálu jsi vylétla ohromnou rychlostí," pravil a klouzal po mém těle zkoumavým pohledem, který přešel spíše na obdivný, když se zahleděl do mého výstřihu. Sklopila jsem hlavu a dělala, že si toho nevšímám. Neumím se v takových situacích, jako je tato, chovat. U něj mi ale nevadilo, že si mne prohlížel. Věděla jsem, že se o mě zajímá i jako o osobu a ne jen o tělo. Nebylo to jako u Edwarda.
"No… ehm... já… nudila jsem se. A navíc se mi nechtělo tančit s Derekem. Je vážně otravný."
"Slyšel jsem," zamumlal. Na to jsem už nic neřekla. V jeho přítomnosti jsem nemusela mluvit. Stačilo mi, že je se mnou. Zvedla jsem tedy hlavu a zahleděla se na oblohu. V černočerné tmě poblikávala letadla a zářily drobné hvězdy. Na východ od hradu jsem zaznamenala malý kruhovitý růžovo-mléčný třpytivý objekt. Mléčná dráha. Vypadala naprosto úžasně.
"Máš ráda hvězdy?" vytrhl mě z mého okukování Christian.
"Ano. Ony jsou neměnné. Jako jediné zůstávají stejné. Jinak se všechno mění. Lidé stárnou a umírají. Celý svět se mění, ale ony ne. Začala jsem se o ně zajímat, když jsem se cítila velice osamělá. Než jsem se skamarádila s Jane, s nikým jsem se tu nebavila a navíc, byla jsem Arova dcera. Mocný upír, kterého se všichni obávali."
"Musela jsi to mít těžké," zašeptal.
"Jde o zvyk. Ke konci jsem si v samotě libovala. Teď mi je pořád někdo za zadkem."
"Oh. Jestli chceš, můžu odejít. Nechtěl jsem se ti vnucovat."
"Víš, že jsem to tak nemyslela. Ty jsi… prostě mi nevadíš."
"Já jsem? Nedokončila jsi větu, querida."
"Ale ano. Dokončila," řekla jsem rázným tónem. Ve skutečnosti měl ale pravdu. Chtěla jsem říct něco úplně jiného. Něco, co se nemusí hned dozvědět.
"Ale pozměnila jsi ji. Ty mi neřekneš, co jsi chtěla původně říct?" naklonil se ke mně a zašeptal. Rty se mi přitom otřel o ucho. Potlačila jsem zachvění. Jeho samolibý úsměv mě ale usvědčil v tom, že se mi to úplně nepodařilo.
"Ne," vyrazila jsem ze sebe po dlouhé chvíli.
"A proč ne?" znovu se mi otřel o ucho a přetáhl si mne na klín. Jednou rukou mě objal kolem pasu a tou druhou mi přijížděl po paži. Opatrně, něžně, lehounce, abych se mohla kdykoliv odtáhnout a utéct. To ale nehrozilo. Za těch pár vteřin se ve mně vyměnilo tolik pocitů.
Smutek. Štěstí. Radost. A touha… touha po Chrisovi. Teď, když mě měl na klíně, by bylo lehké se přetočit a políbit ho… já ale nehodlám udělat první krok. Jestli on chce více, tak ať se snaží.
Zády jsem se opřela o jeho širokou, vypracovanou hruď. I přes vrstvy látky jsem cítila, jak rozehřívá moji kůži. Cítila jsem jeho mužnou vůni a z kůže mu sálala vůně vášně a touhy.
Rukou mi odhrnul uvolněné pramínky a rty přejel po mém krku. Zachvěla jsem se. On si toho ale buď nevšimnul, nebo to naprosto ignoroval. Rty jel za strany na stranu a zanechával na mé kůži vlhký proužek od jeho jazyka. Potichu jsem zasténala. Jeho stisk zesílil a jeho druhá ruka se objevila na mém stehně. Lehce po něm přejížděl sem a tam. Pokaždé, když se blížil výš, prsty kousek zajel pod lem mých šatů.
Na jeho klíně jsem se trochu zavrtěla a natočila jsem k němu hlavu. Usmál se na mě a rty mi přejel po tváři. Přivřela se mi víčka a hlasitě jsem vydechla. Otočila jsem se mu v klíně a nohy obtočila kolem jeho pasu. Zahleděla jsem se mu hluboko do očí a pak jsme oba ve stejnou chvíli začali naklánět hlavy k sobě.
Bylo to velmi pomalu a Chris zastavil pár milimetrů od mých rtů dávajíc mi tak možnost odmítnout. To mi ale nepřišlo vůbec na mysl. Nedočkavě jsem přitiskla má ústa k jeho rtům a spojila je tak v něžném polibku. Naše rty se jen něžně oťukávaly. Po pár vteřinách jsem polibek prohloubila a pootevřela jsem ústa. Než jsem stačila cokoliv udělat, vnikl mi do úst jazykem a začal prozkoumávat moji vlhkou dutinu. Hbitě pohyboval jazykem a třel se o ten můj. Náš polibek nabíral na tempu a jeho ruka mi třela stehno.
Najednou vjel rukou pod lehkou látku a pohladil mě na vnitřní straně stehna. Hlasitě jsem zasténala a rukou jsem mu přejela po jeho hrudi. Když jsem přejela prstem po jednom z knoflíčků, dal na můj prst dlaň a kousek se odtáhl. Nadzvedla jsem obočí a nahnula se k němu pro další polibek. On ale zakroutil hlavou. Zarazila jsem se a ublíženě jsem se na něj podívala.
"Soukromí," řekl a chraplavě se zasmál. V tu chvíli mi to došlo. Někdo nás mohl vidět. Slezla jsem mu tedy z klína a stáhla si šaty, které byly nebezpečně vysoko. Christian také vstal a urovnal si oblek. Poté se na mě zářivě usmál a chytl mě za ruku. Sklonil se a lehce se mi otřel o mé pootevřené rty.
"Můžeme?" zeptal se a zahleděl se mi do tváře. Jen jsem kývla a vykročila k hlavnímu sálu, odkud se stále linula hudba.
Christian mi otevřel dveře a poté mě chytl kolem pasu. Vydali jsme se skrz sál k velkým dubovým dveřím. Cestou se po nás podívalo pár upírů a taneční páry nám uhýbaly z cesty. Pár známým upírů jsem kývla na pozdrav, jinak jsem si nikoho nevšímala.
Christian mě vedl dlouhou kamenitou chodbou do východního křídla. Po chvíli jsme vstoupili na zářivě rudý koberec, který se větvil k jednotlivým pokojům. Zahnuli jsme do poslední chodby a zastavili před Christianovým pokojem. Otevřel dveře a vtáhnul mě dovnitř. Dveře se za námi s třísknutím zavřely.
Christian mě dovedl k volné stěně a opřel mě o ni. Nato se na mě natisknul a začal mě vášnivě líbat. Rukama mi objížděl boky a pak zabloudil na má záda. Pomalu přejížděl po stezce mé páteře.
Pootevřela jsem rty a nechala ho vniknout dovnitř. Našla jsem knoflíčky jeho košile a začala jeden po druhém rozepínat. Odhodila jsem košili neznámo kam a rukama jsem bloudila po jeho vypracované hrudi. Natiskla jsem se k němu a nepřestávala ho líbat. Neunikl mi jeho tichý smích, když zjistil, že mi vzrušením ztuhly bradavky.
Otevřela jsem oči a podívala jsem se na něj naoko naštvaným pohledem. To už ale začal tahat mé šaty nahoru, až je nakonec přetáhl přes mou hlavu. Odhodil je a pak se přisál znovu na mé rty. Jednu ruku mi přitiskl na boky a druhou rukou našel moji značně vzrušenou bradavku a začal ji něžně třít. Zaklonila jsem hlavu a hlasitě jsem zasténala.
Rukou jsem zajela k jeho knoflíku u riflí a rozepnula jsem ho i se zipem. Poté jsem mu je stáhla tak, že je mohl odkopnout i s jeho botami. Rukama jsem přejela po jeho sametových černých trenýrkách a zavadila jsem o jejich gumu. Christian se ode mě odtáhl a slízal mi cestičku po krku k jedné mé bradavce, přejel po ní jazykem a poté za ni jemně zatahal zuby. Z hrdla se mi vedral vzrušený výkřik a prohnula jsem se v zádech. Odtáhl se a políbil mě na rty, rukama mě začal hladit na vnitřní straně stehna a otíral se o tenoulinkou látku mých kalhotek. Rukama se přemístil na můj zadeček a nadzvednul mě. Hned mi došlo, o co mu jde a obtočila jsem mu nohy kolem pasu. Trochu jsem sjela dolů a natiskla se na jeho ztopořený penis. Chris přidušeně zasténal a nesl mě k posteli. Hodil mě na matraci a nalehl na mě.
"Dobrý bože! Chci tě, querida. Jsi si tím ale jistá?" zeptal se mě a podíval se mi do očí. Chtěla jsem ho. Každá buňka po něm prahla, ale byla jsem připravená? Byla jsem připravená darovat mu své panenství? Ano. Byla. Je to ale vůči němu fér? Někdy vzpomínám na Edwarda.
"Bello?" zeptal se mě nejistě a nadzvedl jedno obočí.